Sinaai
knotbomen
oudespoorwegbedding-lus 1
Populieren
Godschalkwegel
Trage wegen

Wandelen langs trage wegen

Gratis Wandelen Met kinderen
Social media sharing

Even ontsnappen aan alle drukte en verkeer? Ontdek de trage wegen in en rond Sint-Niklaas!

Maak kennis met paden en wegels waar de wandelaar en fietser centraal staan. De verschillende brochures gidsen je aan de hand van anekdotes en wist-je-datjes doorheen Sint-Niklaas en de deelgemeenten. Ontspannende wandelingen met een focus op natuur, erfgoed en landschappen. 

De wandelingen van 4,5 km tot 16 km zijn veelal ook toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Afstand, vertrekpunt, moeilijkheidsgraad en parkeermogelijkheid zijn aangegeven in de onderstaande brochures.

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer