Balerdon

Balerdon

Social media sharing

Chocolatier Balerdon in Sint-Niklaas maakt artisanale pralines en chocolade op basis van een verfijnde selectie aan ingrediënten.

Kwaliteit en smaak komen op de eerste plaats. Daarom worden enkel de beste producten geselecteerd. Het gamma bestaat uit de traditionele pralines en truffels, uitgebreid met de heerlijke kruidenchocolades en de nu al beroemde 'Choc-neuzen'.

De kruidenchocolade is verfijnde chocolade, afgewerkt met pittige kruiden en zo ideaal om te degusteren bij wijn.  De Choc-neuzen hebben dezelfde vorm als de Gentse cuberdons, maar zijn omhuld met chocolade en gevuld met allerlei verschillende smaken, zoals aardbei, advocaat, pistache, glühwein, karamel, kokos en marsepein.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer