Chocolatier Bastin

Bastin

Winkelen
Social media sharing

The Complete Chocolate Experience is een chocoladewinkel van de broers Raymond en Ronny Bastin en biedt je een enorme keuze aan uit verfijnde pralines, chocoladedelicatessen, macarons en koekjes.

Raymond en Ronny Bastin zijn de zonen van Gilbert Bastin die de zaak begonnen is in Antwerpen. The Complete Chocolate Experience in Sint-Niklaas is al de derde vestiging. Alles wordt nog steeds vervaardigd op ambachtelijke wijze met kwalitatieve grondstoffen.

Je kunt er genieten van de heerlijke koffies, diverse chocolademelken, desserts, chocoladefondue's en pannenkoeken. Je kunt ook bij hen terecht voor exclusieve chocoladegeschenken, logo's op pralines voor bedrijven of om je te laten onderdompelen in hun chocoladeverhaal.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer