Logies Axlandhoeve
Logies Axlandhoeve

Logies Axlandhoeve

Met kinderen
Social media sharing

De Axlandhoeve in Sinaai is een oude omgevormde boerderij verscholen tussen de laatste huizen van de straat. Een deel van de oude stallen zijn een jeugdverblijf, een ander deel biedt onderdak aan een verzameling hoevedieren. Daarnaast kun je er ook een appartement huren.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De keuken is voorzien van het nodige materiaal om je de kans te geven voor je eigen maaltijd te zorgen.

Op deze hoeve is jaren een bloeiend melkvee bedrijf geweest. Nu worden er nog dieren gehouden uit liefhebberij en is er een kleine boomgaard. In het seizoen altijd interessant voor wat vers fruit. Er is een afgesloten bergruimte voor fietsen. Bovendien komt er een route tussen twee fietsknooppunten voorbij de deur.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer