Logies De Perenboom

De Perenboom ★★★★

Social media sharing

B&B De Perenboom – Tinkerstal Ronenco is een unieke oase van rust op een kleine afstand van het centrum van Belsele, op slechts 5 minuten van Sint-Niklaas. Na een goede nachtrust kun je er genieten van een uitgebreid ontbijt.

De Perenboom biedt twee familiekamers aan waarin elk 4 personen kunnen overnachten. De eerste gastenkamer bestaat uit 1 badkamer en 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed met elektrische bediening. De tweede gastenkamer heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed met elektrische bediening en 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met een ligbed, een toilet en twee lavabo’s.

Je kunt tijdens je verblijf ook genieten van gratis wifi. Als je met de auto komt is er voldoende parkeerplaats beschikbaar. Je kunt ook je fiets overdekt stallen en zelfs je paard kan overnachten op de weide. Er is ook mogelijkheid tot half pension waarbij je lekkere kost voorgeschoteld krijgt zoals de Lokerse paardenworsten, stoverij, vol-au-vent of spaghetti bolognese.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer