R-Oh-de Loperweekend 2020 | Modeshow
R-Oh-de Loperweekend 2020 | Modeshow
R-Oh-de Loperweekend 2019 | 123Piano
R-Oh-de Loperweekend 2020 | Modeshow
R-Oh-de Loperweekend 2020 | Modeshow
R-Oh-de Loperweekend 2019 | 123Piano

R-Oh-de Loperweekend 2022

19 tot 20 maart van
Stadskern Sint-Niklaas
Gratis Met kinderen Met rolstoel Winkelen
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart rollen de lokale handels- en horecazaken in de stadkern hun r-oh-de loper uit voor jou. Het ideale moment om je te laten verrassen door de nieuwste lente- en zomercollecties. De winkels zijn open op zondag van 14 tot 18 uur.

Social media sharing

Fleurige lente- en zomermodeshow

De lente- en zomercollecties sieren niet alleen de winkelrekken, maar ook de mini-catwalks in de Stationsstraat. Zowel voor als in de handelszaken kan je een heel weekend de nieuwste collectie ontdekken.

PowPow Belgium, Haute Collection, Comtpoir des Enfants, Blue-Sky Sarah Nys, Slaapgoed Verlinden en De Wael Lingerie & Nachtmode leggen alvast hun mooiste outfits opzij om dit weekend aan jou voor te stellen. De perfecte match met de nieuwste (zonne)brillen daar zorgen L.Zwijsen Optics (op zaterdag) en Alexander Optiek (op zondag) voor. Tussen de modeshows door zorgt Galerie Wulder voor een kunstige invulling. En dit alles zal gepresenteerd worden door fashion en lifestyle influencer Jolene!

Wie is er te bewonderen? Hoe laat?
Slaapgoed Verlinden 14:00 - 14:20
De Wael Lingerie & Nachtmode 14:35 - 14:55
Pow Pow Belgium 15:10 - 15:30
Haute Collection 15:45 - 16:05
Blue-Sky Sarah Nys 16:20 - 16:40
Comptoir des Enfants 16:55 - 17:15

Muzikaal weekend met PianoFest en 123Piano

PianoFest, de samenwerking van Quatre Mains Piano’s en Yannick Van de Velde, keert terug naar de stadskern van Sint-Niklaas. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 maart geniet je van verschillende concerten en masterclasses. Haast je voor meer info en tickets naar www.pianofest.be.

PianoFest haalt niet alleen professionele pianisten naar Sint-Niklaas, maar ook jij wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het muzikale weekend. 123Piano is een initiatief dat al meermaals een groot succes bleek. Kunstig beklede piano’s worden ter beschikking gesteld aan de inwoners en bezoekers van de Stationsstraat. Kom jij ook improviseren, jouw favoriete pianostuk instuderen of gewoon luisteren?

Geef je eerste Sengzen uit!

Om het weekend nog specialer te maken hebben tal van handelaars leuke extraatjes voor jou in petto. Je kan tijdens dit weekend ook voor de eerste keer jouw Sengzen uitgeven! Heb je nog geen Sengzen? Niet getreurd, verdien dubbele munten bij deelnemende handelaars of bemachtig een voucher met je eerste gratis pakketje Sengzen.

Faciliteitenpand, Stationsstraat 11A

Winkelen in alle comfort tijdens het r-Oh-de loperweekend. Bezoek het stadscentrum zonder zorgen. Bezoekers kunnen in het faciliteitenpand gratis naar het toegankelijk toilet gaan, lockers gebruiken of een rolstoel of buggy huren. Er is ook een verzorgingsruimte voor kinderen én volwassenen.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer