Social media sharing

Koffie, wijn en kangoeroes

Een fijne koffie- en wijnbar, van de Sint-Niklase Emily Coone en haar Australische man Eddie Richards, dat is Skippy's. Ze pakken er uit met heel veel soorten koffie en thee, een mooie wijnkaart, met zoete lekkernijen en hartige hapjes en unieke, originele Australische 'meat pies', gevuld met stoofvlees en vol-au-vent en een vegan variant.

In Skippy's zet Eddie dus een reeks specialiteiten op de kaart die hij anders in Europa zou moeten missen. "En daar zijn Australiërs gevoelig voor!", lacht Emily. Ze leerden elkaar kennen in Australië, toen Emily het land met de rugzak doorkruiste en Eddie er tegen het lijf liep. "En het was er boenk op! (lacht) En zo staan we hier samen, in mijn thuisstad, in onze eigen horecazaak." Takeaway, een lekkere lunch, een koffietje in de middag of aperitieven met een wijntje en wat tapas 's avonds, het kan allemaal bij Skippy's, mét een gulle lach van de uitbaters erbij.

In 2022 werd Skippy's gelauwerd als 'Horeca van het Jaar' in Sint-Niklaas.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer