Interieur King George Cafe

King George Cafe

Social media sharing

In het King George Cafe kun je van ’s ochtends tot ’s avonds terecht voor steengoede koffie, een frisse lunch, Italiaans getinte aperitivo en een vers stukje taart van Julie’s House.

Het King George Cafe is een lunch- en ontmoetingsplaats voor iedereen: een belevingsplek op het vlak van food, drinks & interieur. Het is het geesteskind van het creatieve agentschap King George dat in hetzelfde gebouw gehuisvest is.

Je kan er terecht voor een heerlijke koffie, een speciale thee of versgeperste fruitsapjes. ’s Middags kan je er lunchen met verse en rijkelijk belegde broodjes die al eens wat specialer zijn dan de alledaagse ‘smos’. Je kan er ook dagverse biosoep bestellen of een kraakverse maaltijdsalade. Goed om te weten: je kan ook alles meenemen.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer