Ragna
Op stap met Ragna

Op stap met Ragna

Winkelen

Op stap met Ragna

Orthopedisch en hip zijn woorden die je meestal niet in één adem uitspreekt als je het over schoenen hebt. Daar brengt Ragna Rotthier van de Comfort Store in de Stationsstraat verandering in. Neen, het gaat hier niet om de schoenen van je oma, maar over modellen die iedereen kan dragen.

Ragna baat deze fijne schoenenwinkel met hart en ziel uit. Haar hele carrière draait rond mode en retail, waarbij ze op zoek gaat naar degelijkheid en duurzaamheid. In haar stijlvolle zaak vind je ook accessoires: sjaaltjes, sokken, truien, plantjes en home deco. En niet te vergeten de mooie handtassen van Biba, die ambachtelijk worden vervaardigd.

Voor deze herfst voorspelt ze weer een aantal leuke trends. Zo blijven de pantoffels het heel goed doen. Hoe pluiziger, hoe beter. Ook sneakers zijn een blijver. Verder is de loafer terug van weggeweest, liefst met dierenprints of schapenwol.

Ragna zelf heeft twee favoriete adresjes in de stadskern. Op nummer een prijkt Cremerie François. Er gaat geen week voorbij zonder een ijsje. Of het nu zomer of winter is. Verder prijst ze ook Petit Beau de hemel in omwille van hun unieke aanbod en ijzersterke service. 

Ga dus gerust eens op stap tot in de Stationsstraat 64.  Ragna verwelkomt je hartelijk en staat je bij met raad en daad.

Actie: Kom met je Oh-Magazine naar de Comfort Store en ontvang 15 EUR vanaf een aankoop van 75 EUR.

 

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer