Libelle James
Slaapgoed Verlinden
Herenmode De Waele
Vanessa
Lingerie De Wael
NEle Ost
Lokale handelaars stadskern

Hoe beleven zij de eindejaarsperiode?

Winkelen

Ook onze handelaars kijken uit naar de eindejaarsperiode. Voor hen is het een gezellige tijd! Ze halen niet alleen alles uit de kast om hun klanten te verwennen, ze genieten ook zelf met volle teugen van family time, kerstdecoratie, glühwein en cadeauverpakkingen. Deze warme mensen verwelkomen jullie graag in de stadskern tijdens de komende winterperiode. Ook op zondag 16 en 23 december!

Yannick De Waele - Herenmode De Waele

"Ik kijk steevast uit naar de feestdagen. Mijn familie woont in het buitenland en enkel tijdens de kerstperiode zakken ze af naar België. Net door die persoonlijke emotionele waarde hecht ik veel belang aan deze periode en die vind je ook terug in onze winkel. Onze missie is om de klanten zo feestelijk mogelijk te kleden én dat weten ze ook. Ben je als man nog op zoek om die Christmas Spirit te weerspiegelen in je kostuum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres."

Patrick De Schepper - Slaapgoed Verlinden

"Een cadeau kies je met zorg en geef je met liefde want het blijft nog steeds erg persoonlijk. Daar hebben we ook onze service op afgesteld en al zeker tijdens de kerstperiode. Wat ook bijdraagt tot de juiste beleving als interieurwinkel is het volgen en delen van de nieuwste trends: zo zijn de Scandinavische kerstsferen en Deense Hygga momenteel heel gegeerde stijlen. Kortom: als je nog niet in de juiste kerstsfeer zit, ben je dat zonder twijfel wél na een bezoekje aan onze winkel!"

Carole Timmermans - Schoenen en lederwaren Timmermans

"Onze feestelijke etalage zal je niet onopgemerkt voorbij wandelen tijdens het kerstshoppen. Maar niet alleen dat zal je aandacht trekken, ook onze service zal je nog lang nablijven. Iemand buiten laten gaan met een gevoel van ultieme beleving is iets waar we naar streven. We kijken naar wat er bij je past en zorgen dat je outfit nog meer on point zal zijn waardoor de complimentjes tijdens de feestdagen je om de oren zullen vliegen!"

Vanessa Van Imschoot - Lingerie Femina

"Lingerie is een zeer dapper cadeau. Het is niet evident voor een man om een lingeriewinkel binnen te stappen, laat staan de juiste maten te kennen. Omdat ik van mening ben dat iedere vrouw minstens één mooi lingeriesetje van haar partner moet ontvangen, staan we met heel het team klaar om onze missie te volbrengen. Om de zenuwen wat te bedaren, staat de bar met glühwein tijdens het weekend ter beschikking."

Annick De Wael - De Wael Lingerie & Nachtmode & Badmode

"Geen boom is af zonder een kerstpyjama eronder. Geef toe, zo'n zelfde pyjama voor het hele gezin garandeert sfeer. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw ultieme kerstgeschenk. eens deze opdracht geslaagd is, nemen we onze tijd om het cadeau te verpakken zodat je het met plezier onder de kerstboom legt! De lach op het gezicht wanneer je iemand blij maakt met een cadeau is onbetaalbaar. Wedden dat je Kerst nog nooit zo knus en gezellig was nadat je bij ons bent langsgekomen?"

Babette & Ann - Libelle james

"De Christmas spirit overbrengen naar de klanten toe is een uitdaging die we ieder jaar opnieuw aangaan. De warme, gezellige thuissfeer waar iedereen zo naar hunkert, willen we extra in de verf zetten deze periode. Dat doen we door leuke cadeauverpakking te gebruiken die even hard schittert dan jij wanneer je jouw feestoutfit bij ons komt shoppen!"

Social media sharing
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer