De favoriete plekjes van Jasper Heyman

Jasper Heyman

Wie is Jasper Heyman?

Jasper is acteur bij de populaire kinderserie Campus 12 die momenteel op Studio 100 te zien is. Jasper is afkomstig uit Sint-Niklaas. Voor ons onthult hij zijn favoriete plekjes in de stad: 

Nieuwe Clementwijk

“Dit is één van mijn favoriete plekjes om wat rust op te zoeken. Je hebt er veel groen, water en zitbankjes. Ik ga er soms picknicken, wandelen, lopen of gewoon eens uitblazen. Ik woon er vlakbij. Als ik even een grotere tuin nodig heb, dan ga ik daar heen.”

Jacob's Conceptstore

“Een vriend van mij heeft die winkel geopend. Hij brengt daarmee een groep kleinere, lokale ondernemers samen. Er zijn heel toffe dingen te vinden. Een bijzonder fijn concept, vind ik.”

Brood en Spelen

“Nog zo’n bijzondere winkel is dit. Sinds het begin van de coronaperiode heb ik er zeker tien spelletjes gekocht, en dan overdrijf ik niet. Wij zijn helemaal mee in de hype van de gezelschapsspelletjes.  Ze geven er ook veel uitleg, zonder opdringerig te zijn. Heel leuk.”

Café ‘t Hemelrijk

"Er zijn heel wat leuke cafés, maar ‘t Hemelrijk blijft toch de plek waar ik steevast met vrienden beland, waarnaar we afzakken na een voorstelling of evenement. Een café met een grote naam!”

Christus Koningkerk

“Misschien een rare keuze, maar wel een keuze van mijn hart. Onder die kerktoren ben ik opgegroeid. Het speelplein waar ik jarenlang actief was en ook mijn lagere school bevinden zich in de schaduw van die kerk. Die omgeving voelt heel vertrouwd aan. Voor mij is die plek ook pure nostalgie.”

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer