Wase Ijsberenduik

Wase ijsberenduik

8 januari van
Provinciaal Domein De Ster
Sint-Niklaas wintert Sport

Op zondag 8 januari 2023 vindt op het recreatiedomein De Ster in Sint Niklaas de Wase ijsberenduik plaats. Een organisatie van Wase Waterpolo i.s.m. de stad Sint-Niklaas en de provincie Oost-Vlaanderen.

Social media sharing

Niet de grootste, maar wél veruit de gezelligste ijsberenduik, zo omschrijven de organisatoren hun Wase IJsberenduik op recreatiedomein De Ster. Met telkens zo’n duizend deelnemers én een veelvoud aan toeschouwers is de Wase IJsberenduik het tweede grootste ijsberenevenement in ons land, na de Noordzeeduik in Oostende.

“Maar wat er in Oostende níet is, hebben wij wel: een gezellig winterdorp en een geweldig winters feestje achteraf!”, klinkt het bij de ijsberen van Wase Waterpolo. Er is alvast geen betere manier om het nieuwe jaar in te duiken dan met een frisse duik in het heilzame water van de vijver van De Ster.

Moedige ijsberen én hun supporters zijn welkom op De Ster voor de Wase IJsberenduik op zondag 8 januari 2023 vanaf 14 uur. Eerst is er een collectieve opwarming met een speciale aerobicsessie voor ijsberen.
Om 14.30 uur weer klinkt het eerste startschot, voor jonge ijsbeertjes tussen 7 en 14 jaar. Om 15 uur is het aan de volwassen ijsberen. En daarna is er dj Ice Bear in het winterdorp!

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer