Vrouwen charmeren met graveren

Vrouwen charmeren met graveren

8 maart tot 13 december
Expo Gratis
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

De tijd dat het ex libris enkel diende om de eigendom van een boek te staven, ligt ver achter ons. De waardevolle kleingrafiek is uitgegroeid tot ‘Grote Kunst op Klein Formaat’. Deze tentoonstelling benadrukt de vele vrouwelijke kunstenaars die zich bezighielden met deze vorm van grafiek.

Social media sharing

Naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag 2020 en in de geest van de 50ste verjaardag van de stedelijke cultuurraad stelde de Belgische ex librisvereniging Graphia een overzichtstentoonstelling samen met boekmerken die exclusief door vrouwelijke ex-libriskunstenaressen werden ontworpen.

Graphia is een bevoorrechte partner van het SteM Sint-Niklaas en de Bib en voert reeds meer dan 60 jaar actief promotie voor het ex libris.

Toegang: gratis 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer