Thelonious - Charlotte Boeyden

Thelonious (6+) - Zonzo Cie

21 november van
Stadsschouwburg
Met kinderen Podium

Een rollercoaster door het leven en werk van jazzlegende Thelonious Monk.
Thelonious Monk, legendarische jazzmuzikant staat centraal in deze voorstelling. De even koppige als geniale Monk maakte muziek vol verrassende harmonieën en avontuurlijke ritmes.

Social media sharing

De muzikanten van de het gerenommeerde jazztrio De Beren Gieren nemen je mee in de unieke muzikale wereld van de New Yorkse jazzheld. In een indrukwekkend videodecor betrekken ze je bij Thelonious' experimenteerdrang en tonen je telkens weer nieuwe kantjes van deze boeiende muzikant. Benjamin Vandewalle zorgde voor een levendige regie en lokte de muzikanten mee in een hilarische choreografie. Spring mee op deze beboptrein met deze Genius of Modern Music en kruip onder de huid van Thelonious. Bestemming onbekend, maar een waanzinnige rit verzekerd!

"... in Thelonius draait het niet om feiten, het draait helemaal om de muziek. Geholpen door de video en de fratsen van de muzikanten pakt die de zaal volledig in – elk nummer een nieuw hoogtepunt." (Ines Minten - De Standaard ****)

Winnaar van de Yam Public Choice Award 2019

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer