Trio Goeyvaerts

Passages VII – Trio Goeyvaerts

16 februari van
Concert
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

Passages VII, het speedfestival voor de avontuurlijke muziekliefhebber, zit ondertussen in een beproefde en ijzersterke formule.

Social media sharing

Het Goeyvaerts Strijktrio zal als gastheer de middag openen met een wereldpremière van Nicholas Reeves. Nieuw dit jaar is een literaire stand-up met Elvis Peeters naast een jonge wolf uit de jazz Reindert Spanhove.

In de tentoonstellingszaal zal een indrukwekkende 8-kanaals klanklandschap in wereldpremière gaan van Michael Harrison. Cellist Pieter Stas van het Goeyvaerts Strijktrio gaat het duel aan met 12 opgenomen cellotracks en 11 sinusgolven.

Passages zal afgesloten worden door het trio Wouter Vandenabeele, Bao Sissoko en Mola Sylla.

Tijdens de langere pauze wordt het publiek verwend door patisserie van Kers naast de Taart en zal Stef Van Bellingen een tip van Coup de Ville lichten.

 

Zondag 16 februari om 14 uur

SteM, Zwijgershoek

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer