Marktactie Valentijn

Een hart voor de mar(k)t

18 februari
Grote Markt
Gratis Winkelen
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Welke marktkramer zie jij het liefst?
Kom op donderdag 18 februari naar de markt en maak kans op een gratis Valentijns-takeawaymenu voor 2 personen.

Social media sharing

De marktactie vindt plaats op donderdag 18 februari 2021. De deelname aan de marktactie is gratis. Het enige wat je moet doen is naar de markt komen.

Je krijgt bij elke marktkramer een actiekaart bij de aankoop van goederen. Na het invullen van de actiekaart kan je de kaart deponeren in een ton op de Grote Markt.
Na de markt worden er vijf kaartjes uit de ton getrokken. Elke deelnemer maakt kans op het winnen van een valentijns-takeawaymenu voor twee personen aangeboden door de Sint-Niklase horecazaken. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Eén marktkramer maakt ook kans op een duo-takewaymenu. De hartelijkste marktkamer wint een gratis takeawaymenu voor 2 personen. Stemmen op jouw favoriete marktkramer is dus de boodschap!
 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer