Zij winkelen in alle comfort!

Baby
buggy
rolstoel
ohkaart

Faciliteiten voor bezoekers van de stadskern

Sinds begin oktober winkel je in de stadskern van Sint-Niklaas in alle comfort. Een toiletbezoek? Je baby verschonen of voeden?Winkeltassen opbergen, pakjes ontvangen of verzenden, een rolstoel of plooibuggy huren? Het kan vlot en helemaal gratis voor bezoekers van de binnenstad. En daarmee is Sint-Niklaas uniek en een schoolvoorbeeld voor andere winkelsteden.

Alle faciliteiten bevinden zich in Stationsstraat 11 en zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10 uur tot 18 uur. De medewerkers ter plaatsen helpen je graag verder.

Een buggy voor de kleine Rosalie

“Omdat ik nu een plooibuggy kan gebruiken, kan ik mijn kleindochter op de fiets meenemen naar de wekelijkse markt. Te voet of met de wagen komen, duurt een pak langer en met de fiets is het nog eens zo leuk voor de kleine Rosalie."

Verzorging voor lieve Nette

“Ook aan het comfort voor mensen in een rolstoel is er hier gedacht. Dat is echt een pluspunt, want toegankelijkheid is jammer genoeg vaak een probleem."

Sarah shopt in alle rust

"Als ik in de stadskern boodschappen doe, kan ik hier in alle rust even tijd maken om mijn kindje te verzorgen."

Tina staat paraat!

“We antwoorden met plezier op vragen over de Oh-kaart of over komende evenementen in de stad."

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer