Straatzicht 360°

Straatzicht 360°

Gratis Met kinderen Wandelen
Social media sharing

Straatzicht 360°

In Straatzicht 360° kijkt illustrator Loes De Gendt met andere ogen naar de stad. Ze maakt een reis in de virtuele wereld van Google Street View en daagt jou uit om ook zelf op ontdekking te gaan! Want dichtbij valt zo veel te (her)ontdekken. Voor de eerste editie maakte Loes een trip naar haar geboortestad Sint-Niklaas.

Ze maakte een reisgids boordevol kunst, doe - en kijkopdrachten die je vanaf begin juli op verschillende plekken in de stad vindt.

Praktisch

Straatzicht 360° is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar.
Ga samen met je kinderen op reis in eigen stad: de doe- en kijkopdrachten leren je op een leuke manier met andere ogen te kijken naar je omgeving.

Je kan de gratis boekjes, potloden en krijt vinden op het toeristisch infokantoor op de Grote Markt, in de Bib, in het SteM, bij Soep en Zoet en bij 't Oneindige Verhaal. 

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer