Wandelen

Stadswandeling

Wandelen
Social media sharing

Ontdek de stad

Een luchtige wandeling om Sint-Niklaas te leren kennen. Wandel langs 34 bezienswaardigheden in het centrum van Sint-Niklaas. Heel wat mooie gebouwen, groene plekjes, leuke musea en de gezellige winkelkern liggen op de route. Maak kennis met het verleden van Sint-Niklaas via deze fijne wandelroute van 4,7 km. De route start op de Grote Markt voor het stadhuis. Ideaal voor een eerste kennismaking met de stad!

Je kan het plannetje gratis afhalen op de toeristische dienst op de Grote Markt of in de musea.

 

 

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer