lopers

Stadswandeling

Wandelen
Social media sharing

Ontdek de stad

Een luchtige wandeling om Sint-Niklaas te leren kennen. Wandel langs 29 bezienswaardigheden in het centrum van Sint-Niklaas. Heel wat mooie gebouwen, groene plekjes, leuke musea en de gezellige winkelkern liggen op de route. Maak kennis met het verleden van Sint-Niklaas via deze fijne wandelroute van 4,7 km. De route start op de Grote Markt voor het stadhuis. Ideaal voor een eerste kennismaking met de stad!

Je kan het plannetje gratis afhalen op de toeristische dienst op de Grote Markt of in de musea.

Nieuw!
Voor wie liever met het plan op de smartphone wandelt is er nu ook een digitale versie. We werkten ze voor jou uit op het Route You platform. Je hoeft niks te downloaden. 

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer