Eufrazie
Liniedreef

Op stap met Eufrazie

Wandelen Met kinderen Gratis
Social media sharing

Afstand in km: 3,5 tot 6,5 km 

Startplaats: Liniedreef, Aartdreef of Cadzandstraat (Sinaai)

'Op stap met Eufrazie' is een interactieve natuurwandeling voor gezinnen. Je gaat op stap met boommarter Eufrazie. Zij neemt je mee langs de geheimen van de Fondatie van Boudelo, het prachtige stiltegebied in Sinaai. Starten kan langs de drie ingangen van het gebied. Plan zelf je route uit en scan de QR-codes onderweg voor meer uitleg en leuke spelletjes. De wandelroute kan je onderaan deze pagina downloaden.

Tip: Installeer eerst een QR codelezer op je smartphone via de app-store.

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer