Nova
Boguz
Van Poeck
De Waele
Pattyn
Key Music
Biochi
Cremerie Francois
Cremerie Foubert

Oh-routes

Wandelen Winkelen
Social media sharing

Deze Oh-gids toont de verrassende veelzijdigheid van Sint-Niklaas. ‘Oh’ verwijst daarbij naar het bekende Sinterklaasliedje ‘Oh kom maar een kijken’. het is een uitnodiging om de stad te ontdekken: ‘Oh, kom maar eens genieten, proeven, beleven en winkelen!’. We hebben voor u een aantal themaroutes uitgestippeld met een hele reeks merkwaardige plekjes, opvallende winkels en niet te missen evenementen. De oh-routes zijn zes routes die je langs bijzondere winkels en horecazaken leiden, die uitblinken in originaliteit, beleving, service of die gewoonweg in het oog springen. De zes routes hebben als thema Zoetebek, Vintage, 'De decorateur in jezelf', 'Op (jouw) maat', 'M'as tu vu' en 'Tot de verbeelding'.

De oh-routes staan in de Oh-gids die gratis verkrijgbaar is in de handels- en horecazaken van de stadskern, bij de dienst toerisme op de Grote Markt, in de stadsgebouwen en online op www.insintniklaas.be . In totaal zijn er 84 zaken en plekjes die de gids in de kijker zet, met foto's, begeleidende teksten én handige kaartjes.

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer