fondatie
Liniedreef

Natuurreservaat Fondatie van Boudelo

Wandelen
Social media sharing

Het stiltegebied in Sinaai

De Fondatie van Boudelo is één van de waardevolste natuurgebieden van het Waasland. Gelegen ten zuide van de Stekense Vaart in Sinaai. Verder is het ook het enigste stiltegebied in Sint-Niklaas, je kan er in alle rust wandelen en genieten van de natuur. Geniet van het prachtige zicht bovenaan de uitkijktoren of neem voorzichtig een kijkje bij de eendenkooi. Er loopt een bewegwijzerde route van 6,5 km door het volledige natuurgebied. Bekijk deze wandeling op RouteYou.

Ga je met kinderen op stap? Dan kan je kiezen voor de interactieve natuurwandeling met Eufrazie.

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer