Iedereen Mee-wandelingen

Iedereen Mee-wandelingen

Gratis Met kinderen Wandelen Met rolstoel
Social media sharing

Genieten van wandelingen waar iedereen mee kan

Wandelen is gezond voor lichaam en geest, altijd en overal mogelijk, fijn om alleen of met je bubbel te doen én een uitstekende manier om te bewegen. Daarom promoot stad Sint-Niklaas wandelen voluit. Onze ‘iedereen mee’-wandelingen zijn kort, toegankelijk en aangenaam. Ze zijn zo uitgestippeld dat iedereen ze kan doen. De wandeling is maximum 5 km lang en is buggyproof en rolstoelvriendelijk. Onderweg kan je kennismaken met opvallende bezienswaardigheden, zijn er rustplaatsen en ontdek je groene plekjes. 

Diverse organisaties in de stad ontwikkelden de iedereen mee-wandelingen: inloopcentrum Den Durpel, woonzorgcentrum De Ark, Vl@s Sint-Niklaas, ontmoetingshuis Zigzag, Neos Sint-Niklaas en dienst diversiteit, samenleving en preventie.

Praktisch

Alle wandelkaartjes met uitleg kan je hieronder vinden. Binnenkort vind je hier ook de GPX-bestanden van de wandelingen om te downloaden op je smartphone.
 

Wil je graag gedrukte exemplaren van de wandelkaartjes? Dan kan je terecht bij de dienst toerisme, Grote Markt 45, 9100 Sint-Niklaas. Check de website voor de openingsuren.

Meer weten over iedereen mee?

Surf dan naar www.sint-niklaas.be/iedereenmee . Ken je zelf een fijne wandellus in Sint-Niklaas en wil je deze delen? Wil je meer info over de Iedereen mee-wandelingen?

Neem dan contact op via diversiteit@sint-niklaas.be of bel• 03 778 37 48.

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer