geocache

Geocaching

Met kinderen Wandelen
Social media sharing

Ontdek je graag de stad op een avontuurlijke manier? Probeer dan eens een geocache! Bij geocaching ga je aan de hand van gps-coördinaten op zoek naar een verborgen 'cache' (schat). Wat de cache is die je zoekt,  is steeds een raadsel. De moeilijkheidsgraad kan heel verschillend zijn. Het leuke aan geocaching is dat je tijdens het wandelen en zoeken kennis maakt met mooie plaatsen en bezienswaardigheden die je anders misschien nooit zou ontdekken. Je vindt geocaches verspreid over heel de wereld. Ook in Sint-Niklaas!

Een gps-toestel of een smartphone met gps-app (bv. c:GEO) en honger naar avontuur is alles wat je nodig hebt voor een heuse schattenjacht.

Zelf ook eens gaan geocachen? Probeer gratis één van deze geocaches in Sint-Niklaas:

 

Meer weten over geocaching? Je leest er alles over op www.geocaching.com.

 

 

 

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer