belsele

Fotozoektocht Belsele

Gratis Wandelen Met kinderen
Social media sharing

Afstand in km: 7 of 10 km 

Startplaats:

  • zoektocht van 7 km: aan het eind van de Koutermolenstraat (Belsele), waar ze uitkomt op de Kouterstraat. Daar kan je eventueel ook parkeren.
  • zoektocht van 10 km: aan de bushalte Belseledorp (Belsele). Daar kan je eventueel ook parkeren.

Deze gratis fotozoektocht leidt je door de deelgemeente Belsele aan de hand van 15 foto's. Plaats jij ze in de juiste volgorde? Je kan kiezen tussen de zoektochten van 7 km of van 10 km. Er zijn 5 verschillende versies van elke zoektocht, samen goed voor 85 km zoekplezier. De wandelroute met foto's kan je onderaan deze pagina downloaden. Deze zoektocht is gemaakt door badmintonclub GSF Belsele. De juiste antwoorden vind je hier vanaf 26 oktober.

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer