Wandelen in het Waasland

10 000 stappen in het Waasland

Wandelen Gratis
Social media sharing

Onderzoek wijst uit dat 10.000 stappen per dag zetten hetzelfde positieve effect op je gezondheid heeft als elke dag een half uur extra bewegen. Het zetten van stappen kan overal, dus waarom niet in het Waasland?

In totaal zijn er 13 verschillende ‘10 000 stappen-wandelingen’ in het Waasland. Naast een kaartje en een wegbeschrijving, vind je bij elke wandeling uitleg bij de bezienswaardigheden. Zo beweeg je niet alleen voldoende, maar leer je ook de mooiste plekjes van het Waasland kennen.

De wandelroutes van Sint-Niklaas, Nieuwkerken en Sinaai-Belsele Puivelde zijn gratis verkrijgbaar bij de dienst Toerisme.

Alle andere routes kan hier downloaden

 

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer