QC Stables

QC Stables

Met kinderen
Social media sharing

QC Stables is een manege in Sint-Niklaas. QC staat voor ‘quality’ en ‘confidence’, kwaliteit en vertrouwen zijn namelijk het grootste streefdoel. De manege levert een full-service pensionstalling met alle comfort.

De manege QC Stables geeft privélessen paardrijden op maat van de ruiter. Van beginnende ponyruiter tot gevorderde wedstrijdruiter, voor elk niveau beschikken ze over een gekwalificeerde instructeur of instructrice.

Daarnaast maakt QC Stables jonge dressuur-, spring- en eventingpaarden wedstrijdklaar. Op de manege zelf worden ook wedstrijden en events in diverse disciplines georganiseerd. Bovendien behaalde de manege het Equilabel met een score van 93%. Met dit kwaliteitslabel erkent Het Vlaams Paardenloket goed werkende bedrijven en biedt het een leidraad voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatieve manege of pensionstal.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer