QC Stables

QC Stables

Met kinderen
Social media sharing

QC Stables is een manege in Sint-Niklaas. QC staat voor ‘quality’ en ‘confidence’, kwaliteit en vertrouwen zijn namelijk het grootste streefdoel. De manege levert een full-service pensionstalling met alle comfort.

De manege QC Stables geeft privélessen paardrijden op maat van de ruiter. Van beginnende ponyruiter tot gevorderde wedstrijdruiter, voor elk niveau beschikken ze over een gekwalificeerde instructeur of instructrice.

Daarnaast maakt QC Stables jonge dressuur-, spring- en eventingpaarden wedstrijdklaar. Op de manege zelf worden ook wedstrijden en events in diverse disciplines georganiseerd. Bovendien behaalde de manege het Equilabel met een score van 93%. Met dit kwaliteitslabel erkent Het Vlaams Paardenloket goed werkende bedrijven en biedt het een leidraad voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatieve manege of pensionstal.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer