Kajakken op de Peddelroute Waasland

Peddelroute Waasland

Sport
Social media sharing

Kajakken, kanoën en stand up paddling (suppen) in het Waasland is een verleidelijk alternatief om deze prachtige streek van een andere kant te ontdekken. Huur een kajak, kano of supboard en verken de Wase wateren op je eigen tempo, langs spectaculaire natuurgebieden, onder bruggen met geschiedenis, en voorbij cafeetjes om aan te leggen en een terrasje te doen (alle faciliteiten vind je terug op de kaart).

Met de kajak, kano of supboard kan je de grillige Durme, de verleidelijke Moervaart, het idyllische riviertje de Zuidlede en het Kanaal van Stekene verkennen. Uitrusten kan je aan de verschillende aangepaste steigers en pontons. Kajaks of kano’s huren kan in Lokeren (hier en hier) of in Wachtebeke.

Sportieve daguitstap

Wil je er met familie, vrienden of kennissen een sportieve daguitstap of -weekend van maken? Dat kan perfect! Want naast kajakken, kanoën en suppen, heb je de mogelijkheid om naadloos aan te sluiten aan een wandel-, loop-, fiets-, mountainbike-, en zelfs ruiter- en menroute. Bekijk de mogelijkheden op de kaart (rugzijde) en plan een onvergetelijke dag!

De Peddelroute uitgetest

Benieuwd naar de Peddelroute? Onze reporter nam de proef op de som en sprong in haar kajak.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer