De SDGs in sint-Niklaas

Op zoek naar werelddoelen in onze stad

Met kinderen
Social media sharing

Voor echte speurneuzen

Van onze wereld een mooie en gezonde plek maken, waar niemand arm is en waar we zorgen voor elkaar, de natuur en de toekomst. Dat is wat de SDG’s (Sustainable Development Goals), of werelddoelen proberen te doen. De 17 werelddoelen die je terugvindt in ons spel, zijn herkenbaar voor iedereen over de hele wereld. Welke taal we ook spreken of waar we ook wonen, samen kunnen we eraan werken! Er zijn kleine dingen die we kunnen doen om van onze wereld een fijne, gezonde plek te maken waar iedereen welkom is. Je kan meer doen dan je misschien denkt. Doe je mee?

Leer de werelddoelen kennen en vertel erover aan je ouders en je vriendjes. De werelddoelen zijn er ook voor jou! Met ons spel aan de slag in de klas, thuis of in het jeugdwerk? Mail ons en we bezorgen je gratis een exemplaar van dit kleurige spel met scheurkalender met meer dan 17 leuke duurzame & diverse opdrachten voor kinderen van 6-13 jaar.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer