Manege De Gulden Sporen

Manege De Gulden Sporen

Met kinderen
Social media sharing

Manege De Gulden Sporen in Belsele spitst zich sinds haar oprichting in 1965 toe op kinder- en jeugdwerking. Ze biedt paardrijlessen aangepast aan alle leeftijden aan en paardensportkampen die ervoor zorgen dat verveling niet meer bestaat tijdens de schoolvakanties.

Je kunt bijna dagelijks bij hen terecht voor groepslessen voor jong en oud in paardrijden, jumping en dressuur. En de gezellige bar met uitzicht op de beide pistes maakt het manegebezoek niet alleen voor de ruiters een aangename ervaring.

De pony- en paardenkampen richten zich tot beginnende en gevorderde ruitertjes van 4 tot 17 jaar. In aangepaste groepjes krijgen zij les in dressuur, springen, voltige en het verzorgen van paarden en pony's. Gediplomeerde monitors zorgen tevens voor een gevarieerd sport- en spelprogramma als nevenactiviteit. Voor de externe kampen komen zij elke dag aan om 10 uur en gaan ze weer huiswaarts om 17 uur.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer