Kinderboerderijen in Sint-Niklaas

Kinderboerderijen in Sint-Niklaas

Met kinderen Trage wegen Korte keten
Social media sharing

Den Binnenhof

Deze splinternieuwe kinderboerderij nog in volle ontwikkeling. We willen nog meer diertjes verwelkomen en nog een aantal speeltoestellen extra plaatsen. Dit vergt echter een beetje tijd, we zijn dus nog volop aan het groeien.

Momenteel hebben we al verschillende neerhof diertjes, een buitenlounge, kleine speeltoestellen en een goal. 

We beschikken ook over een zaal voor 65-tal personen. We richten ons vooral op kinderen en willen informeren over het buitenleven en over alles wat met landbouw te maken heeft. Een dampende kop koffie, een heerlijk  ijsje, wij proberen kleine lekkernijen aan te bieden naargelang het seizoen.

Wil u een tafeltje reserveren of heeft u een ander vraag ?
Neem een kijkje op de website of neem contact op per mail.

't Wollenhof

De eerste en enige kinderboerderij van de stad vind je in de Hoge Bokstraat op het grondgebied van deelgemeente Belsele.

Boer of boerinnetje spelen, konijnen knuffelen, geitjes achternazitten, de stallen verkennen en eendjes tellen: het kan allemaal. Er is ook een speeltuin met bandenparcours voor avonturiers in spe en een zandbak voor kleine Bob De Bouwers.

‘t Wollen Hof biedt verder aparte formules aan voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardags- of communiefeestje, en echte boerderijkampen in de vakanties. Je kunt in
‘t Kafeeke ook altijd terecht voor een drankje, bijvoorbeeld met een pannenkoek of hartige plank.

Voor meer informatie klik door naar   

 

Kinderboerderij in Recreatiepark De Ster

In het recreatiepark De Ster in Sint-Niklaas kun je met het hele gezin naar de kinderboerderij gaan, die zich bevindt naast de wandelroute rond de grote vijver.

Kinderen kunnen de konijnen, cavia's, schapen, geiten en kippen bewonderen en aaien in de knuffel- en loopruimte. Verder kunnen ze ook eens een bezoekje brengen aan de pony’s, ezels en damherten

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer