De Galoppade

De Galoppade

Met kinderen
Social media sharing

Chris en Mieke baten in Sinaai manege De Galoppade uit waar ze paardrijlessen geven op kindermaat. Ze beschikken bovendien over ruim 25 pony’s en enkele paarden, elk inzetbaar voor de specifieke doelstellingen volgens niveau, leeftijd en noden van de ruiter.  Ze organiseren ook paardenkampen voor hun jonge ruiters.

Zo geven ze elke zondag om 12 uur rijles aan kinderen tussen 3 en 6 jaar. Dat zijn leuke initiatielessen en wandelingetjes op de pony waarbij de kleuters vergezeld zijn van hun ouders. Vanaf 6 jaar kunnen de kinderen de beginnerslessen volgen en zo kunnen ze evolueren tot ze vervolgens naar de kleine les gaan en ten slotte de grote les voor gevorderden. Ouders met kinderen die lid zijn van De Galoppade kunnen op woensdag, zaterdag of zondag ook les volgen.

Kinderen die maar niet genoeg krijgen van de paarden kunnen hun verjaardagsfeestje geven op manege De Galoppade. Eerst mogen ze samen met hun vriendjes de paarden verzorgen en poetsen. Daarna mogen ze hun cadeautjes openmaken en pannenkoeken eten om ten slotte een paardrijles te volgen.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer