city foot golf

City Foot Golf

Met kinderen Sport
Social media sharing

City Foot Golf

De ideale teambuilding!

City Foot Golf is het kleine broertje van City Golf, maar zal niet met golfclubs, matjes en zachte golfballetjes gespeeld worden maar met een zachtere voetbal en mobiele targets. City Foot Golf zal doorgaan in de historische binnenstad van Sint-Niklaas en neemt de deelnemers mee langsheen bekende en minder bekende plaatsen. Tijdens het wandelen voorziet de begeleiding een luchtig streepje geschiedenis over de stad Sint-Niklaas. We focussen ons op de leukste verhalen en willen er geen geschiedenisles van maken. Mensen moeten zich kunnen amuseren!

Elke tour is voorzien worden van professionele begeleiding die het spel in goede banen zal leiden. De begeleiding heeft een mobiele versie van een grote golfhole bij en zal deze strategisch op uitdagende plaatsen in de binnenstad zetten. Deelnemers zullen in groep moeten trachten de bal in zo weinig mogelijk pogingen in de hole te ‘voetbalgolfen’, dus enkel met de voeten en zonder handen te gebruiken.

Wie de hole kan raken is uitgespeeld maar kan bonuspunten halen door de bal in de hole te spelen. Grote groepen worden in kleine ploegen opgedeeld en moeten samenwerken om in zo weinig mogelijk pogingen de hole te bereiken. Alle scores worden genoteerd op een scorekaart en op het einde van de tour hebben we een winnaar. City Foot Golf is ideaal als teambuilding met pit voor bedrijven, voetbalploegen of particulieren met een streepje competitie.

 

Reserveren kan via http://www.cityfootgolf.be/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer