Bowling

Bowling

Met kinderen
Social media sharing

In Sint-Niklaas kun je samen met vrienden of familie gaan bowlen. Er zijn twee bowlings, namelijk Wima en Bowlingpaleis. Beiden bieden bowlingbanen aan met eventueel ook lekkere snacks of zelfs een heel menu.

Wima biedt je perfect uitgeruste bowlingbanen aan met gezellige muziek, extra lichte bowlingballen en een automatisch bumpersysteem voor de kinderen. Zij kunnen zich bovendien ook uitleven in de kinderhoek. Wie het graag wat chiquer wil, kan op vrijdag en zaterdag genieten van een uitgebreid diner voor of na het bowlen.

In het Bowlingpaleis kun je bowlen op twintig ultramoderne banen, uitgerust met het meest recente computersysteem en voorzien van kindvriendelijke bumpers. Op vrijdag en zaterdagavond kun je zelfs discobowlen. In een totale nachtsfeer met speciale lichteffecten geniet je van hits van vroeger en nu.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer