Binnenspeeltuinen

Binnenspeeltuinen

Met kinderen
Social media sharing

Voor een middagje weg met het hele gezin kun je in Sint-Niklaas terecht in twee binnenspeeltuinen: Pretland en het Speelpaleis.

Het Speelpaleis is de binnenspeeltuin van het Bowlingpaleis. Kinderen kunnen zich er naar hartenlust uitleven op de reuzetrampoline met zes springvlakken. Daarnaast kunnen ze ravotten tussen de boksballen of de glijbanen. Ook de kleinere kindjes tot 10 jaar kunnen zich amuseren in het ballenbad met meer dan duizend kleurrijke balletjes en glijbaantjes.

De binnenspeeltuin van Pretland is opgedeeld in drie zones: voor de allerkleinsten, voor de toffe kleuters en voor de stoere kids. Elke leeftijd krijgt speeltoestellen op maat. Zo kunnen ze spelen in het ballenbad of de glijbanen, maar ook klauteren op het parcours.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer