herfstwandeling
Fondatie

Wandeling in het bos

Wandelen Gratis Met kinderen
Social media sharing

Puytvoetbos

Haal een frisse neus in het stadsbos.  Het Puytvoetbos omvat 22,3 ha publiek toegankelijk bos.  Hier kan je uren wandelen, ravotten en je uitleven in de bossen. Niet voor niets één van de favoriete plekjes van jeugdbewegingen. Leef je uit en ontdek alle verborgen plekjes in het bos. Toegangswegen zijn er via de Bruyninckxwegel langs de Kapelstraat 93 (naast Kwantum), via de Puitvoetstraat en via Industriepark West.
 

Op stap met Eufrazie in Sinaai

Een interactieve natuurwandeling voor gezinnen in de Fondatie van Boudelo te Sinaai. Maak kennis met Eufrazie de boommarter en al haar vriendjes die in het stiltegebied wonen. Beklim de uitkijktoren en geniet van het prachtig uitzicht! Stippel zelf je route uit, van 3,5 km tot 6,5 km.

Start van de wandeling: Liniedreef, Aartdreef of Cadzanstraat

Haal je gratis brochure bij de toeristische dienst of download ze hier

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer