Vlotjes Genieten

Vlotjes Genieten

Verpozen Zomerpret
Social media sharing

Beleef de rust en de prachtige natuur van de Stekense Vaart en de Moervaart vanop een vlot in het water. Je kan met maximum 8 personen terecht op het vlot om volledig te ontspannen en om onderweg genieten van een hapje en een drankje, gezellig bij te praten of gewoon even tot rust komen. Kortom, ‘Vlotjes genieten’!

Het drijvend terras wordt aangedreven door een fluistermotor, die enkel op basis van zonne-energie werkt. Bovendien is het vlot quasi volledig ecologisch opgebouwd. Dankzij een opbouw van het catamaran-principe krijgt men een zeer groot en stabiel oppervlak met een toch erg kleine diepgang. Hierdoor is het vaartuig veel stabieler en wendbaarder dan een traditionele boot. De geruisloze buitenboordmotor is zo gekozen dat hij een met een beperkte snelheid vaart waardoor er geen vaarbewijs nodig is.

Heb je ook zin gekregen om vlotjes te komen genieten?
Neem dan zeker een kijkje op de website!

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer