Pedalo's op de zwemvijver van De Ster
De zon schijnt door de bomen in de bossen van De Ster
De zon schijnt door de bomen in de bossen van De Ster
Zonnen op het strand van De Ster
Zeilbootjes op de zwemvijver van De Ster
Het treintje van De Ster rijdt door het bos
Een lezer geniet van een boek op een bank op De Ster
Jongeren op de waterglijbaan op De Ster
Zwemmer in het openluchtzwembad van De Ster

Provinciaal domein De Ster

Social media sharing

Provinciaal domein De Ster is een prachtig, groen domein van 100 hectare groot met een grote watersportvijver, een strandbad en waterglijbanen, een grote speeltuin, een kinderboerderij en een trampolinepark. Voor de sportievelingen is er de fit-o-meter, een joggingpad, een voetbalveld, een atletiekpiste en verschillende outdoor fitnesstoestellen. Je kan er ook aan minigolf doen en een van de tennisterreinen huren. Het domein heeft ook een sporthal, een petanquezaal en een hengelvijver.

Het recreatiepark is heel het jaar door geopend van 9 uur tot zonsondergang (de exacte uren vind je hier). Het betalend seizoen loopt van de paasvakantie tot 30 september. Het domein wordt beheerd door provincie Oost-Vlaanderen.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer