City Golf
City Golf
fietsen door nieuwkerken
Fietsverhuur

Actief ontdekken in groep

Social media sharing

In Sint-Niklaas kan je verschillende teambuilding activiteiten doen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Interesse? Neem contact op met de dienst toerisme via het online contactformulier onderaan de website.

Begeleide fietstochten

Belsele en Puivelde

Fietstocht in het groen door een deelgemeente van Sint-Niklaas.

In en rond Sint-Niklaas

Kennismaking met de stad per fiets.

Tussen kerken en kapellen

Het aantal kleine en grotere kapelletjes op het grondgebied van Sint-Niklaas, Nieuwkerken, Belsele, Puivelde en Sinaai is zonder meer indrukwekkend. Het patrimonium buiten de dorps- en stadskernen laat zich best ontdekken per fiets.

City Golf

Sla eens een balletje en speel stadsgolf naar zes holes op unieke locaties in de historische stadskern. Een pak spannender dan minigolf. Geen golfervaring vereist – hoe minder ervaring, hoe leuker.
Meer info: www.city-golf.be, info@city-golf.be of 0498 39 56 94.

City Foot Golf

Deelnemers in groep trachten de bal in zo weinig mogelijk pogingen in de hole te ‘voetbalgolfen’, dus enkel met de voeten en zonder handen te gebruiken. Hilariteit verzekerd!

Meer info: www.city-golf.be, info@city-golf.be of tel. 0498 39 56 94

Verborgen schatten van Sinaai

Interactieve wandel- en fietstocht in en rond het 800 jaar oude dorp. Geniet van de rust, de eenvoud, de groene ruimte en de bijzondere geschiedenis. Stap en trap door Sinaai met de erfgoedapp en download deze via erfgoedapp.be of vraag naar de gratis brochure bij dienst toerisme Sint-Niklaas.
Kan ook worden gereserveerd als gegidste rondleiding of fietstocht.

Escape room

Vind de verborgen voorwerpen, zoek naar aanwijzingen en los de puzzels op om te ontsnappen in minder dan 60 minuten, of anders … De raadsels zijn door de uitbaters zelf bedacht en uitgewerkt waardoor hun escape room uniek is.
Meer info: Escape Room Vlaanderen, Grote Markt 61, bus 9, Sint-Niklaas, info@escaperoomvlaanderen.be, 0487 43 23 05.

 

 

Meer info over een groepsbezoek?

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer