Zwijndrecht

Fietssnelweg F4 Antwerpen-Gent

Fietsen
Social media sharing

Uitstap naar Sint-Niklaas? Neem fietssnelweg F4

Ben je van plan om Sint-Niklaas en omgeving te bezoeken? Via fietssnelweg F4 geraak je vlot vanuit Gent en Antwerpen tot in de hoofdstad van het Waasland. De weg is duidelijk aangegeven via borden langs de route.

Vanuit Antwerpen: +/- 20 km

Vanuit het centrum van Antwerpen ga je via de Sint-Annatunnel voor fietsers en voetgangers naar Linkeroever. De fietsroute loopt grotendeels langs de spoorverbinding via Linkeroever, Zwijndrecht en Beveren naar hartje Sint-Niklaas. 

Vanuit Gent: +/- 35 km

Vertrek vanuit het centrum van Gent richting Dampoort. De fietsroute loopt via Sint-Amandsberg en volgt de spoorlijn vanaf Destelbergen. Van daaruit gaat het via Beervelde en Lokeren naar hartje Sint-Niklaas.

Fiets heen, trein terug

Gezellige fietstocht achter de rug naar het hart van het Waasland? Te moe om terug naar huis te fietsen? Neem dan de trein terug naar Antwerpen of Gent.

Je fiets meenemen op de trein is erg eenvoudig. Je betaalt een klein 'Fiets Supplement' en je bent zo op weg naar huis.

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer