Vrijwilligers Oxfam Heistraat

Fairtrade fietsroute

Foodies Fietsen Winkelen
Social media sharing

Met de fiets een ontspannende tocht van 32 km maken en twintig eerlijke nieuwe adresjes leren kennen? Daar tekenen we voor! Verken de binnenstad van Sint-Niklaas en de deelgemeenten Belsele en Sinaai. Ontdek tal van adresjes waar je eerlijke, biologische, lokale maar vooral fijne producten kan kopen. De Fairtrade fietsroute bestaat sinds 2020 en werd ontwikkeld door Oxfam Wereldwinkels Sint-Niklaas in samenwerking met de Stad Sint-Niklaas.

Fairtrade kaart

Wil je meteen op pad? Download onderaan de Fairtrade fietskaart en beschrijving. Heb je liever een gedrukt exemplaar? Mail naar sint-niklaas@oww.be en je krijgt ze veilig thuis geleverd door één van de Oxfam Wereldwinkelvrijwilligers uit Sint-Niklaas. De kaart is ook beschikbaar in de deelnemende punten.

Ontdek het Waasland

Zin om het landelijke Waasland te verkennen, met zijn vele kreken, bossen, vaarten en velden? Neem dan zeker een kijkje bij Toerisme Waasland.
Sint-Niklaas ligt in het midden van het Waasland en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen doorheen de streek.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer