Réseau cyclable du pays de Waes

Fietsnetwerk Waasland

Fietsen Gratis
Social media sharing

Voor 720 km onbezorgd fietsplezier kan je ook in het Waasland terecht. Sint-Niklaas is de ideale uitvalsbasis voor een verkenning van het Waasland. Het fietsknooppuntennetwerk werd in 2016 herwerkt.

Dat fietsen in het Waasland een feest is voor iedereen, is zeker. Niet alleen maakt het vlakke landschap onze regio heel fietsvriendelijk voor gelegenheidsfietsers en jonge kinderen, het gevarieerde landschap zorgt ervoor dat je je nooit verveelt.

De Nobelroute is een stevige fietstocht (50 km) die de omgeving van Sint-Niklaas verkent. De route Het Sint-Niklase erfgoed (34 km) laat je de mooie landschappen en monumenten van Sint-Niklaas en haar deelgemeenten Belsele, Sinaai en Nieuwkerken ontdekken.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer