Tiffanys

Tiffany's merkkledij voor dames en heren

Winkelen
Social media sharing

Een eyecatcher in de Stationsstraat en een paradijs voor dames, met topmerken op maar liefst 1000m² winkeloppervlakte. Wie graag snel en efficiënt een keuze maakt, kan de stylistes alvast een selectie laten maken om de zoektocht naar het juiste kledingstuk te vergemakkelijken.

Ook bij de herenwinkel in Stationsstraat 91 is er ruime keuze: van sportief tot casual of chique. Tiffanys Men neemt uitsluitend mannen mee in hun stijlvol verhaal, wat hen in de loop van de jaren een heel trouw publiek opleverde. Een maatpak of meteen een complete outfit met underwear en accessoires erbij, gemakkelijk en snel. Het is mogelijk, en dus een droom voor mannen. Een vaste waarde en bovenal een meerwaarde voor de winkelstraat.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer