Liv'Ing(e) | Inge Van Puymbroeck
Liv'Ing(e)
Liv'Ing(e) | Inge Van Puymbroeck

Liv'Ing(e)

Winkelen
Social media sharing

Een écht goede lifestyle store

Na de jaren uitbating van een bloemen- en plantenwinkel, het inrichten van verschillende woningen, de studie ‘interieurinrichting’, en het belang kennende van een wel ingerichte backstage, living, besluit Inge alle verzamelde ervaring te bundelen in een lifestyle store. Na een pop-up start in oktober 2020 concluderen dat dit je passie is ... dus gaan voor!

"Een echt goede lifestyle store is naar mijn idee een winkel die is ontstaan vanuit een bepaalde passie en visie van de eigenares. Daarbij is het de kunst om in die verzameling van producten een thema, stijl en focus aan te brengen", vertelt Inge. "Een echt goede lifestyle store is er wat mij betreft één die terug kan grijpen naar die basis en die zijn persoonlijke stempel weet te drukken op de uitstraling van zijn winkel, het contact met de klanten en de producten die hij/zij verkoopt."

Want zeg nou zelf? Kies je liever voor een keten met massaproducten of voor een winkel waar de eigenares nog achter de toonbank staat, die haar producten zorgvuldig heeft uitgezocht en die er ook nog iets over kan vertellen? Een goede winkel is voor Inge een winkel met een eigen persoonlijke handtekening, een winkel met een ziel. En als dat kan in een zelf gerestaureerd karaktervol pand?!

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer