Lingerie De Wael | Annick De Wael en Charlotte Maes
Lingerie De Wael | Annick De Wael en Charlotte Maes

Lingerie De Wael

Winkelen
Social media sharing

(Her)ontdek Lingerie De Wael

Al meer dan een eeuw is Lingerie De Wael aanwezig in Sint-Niklaas. Sinds november 2023 is Charlotte Maes mee in de zaak gestapt. Zo staan nu de vierde en vijfde generatie, moeder en dochter, samen aan het roer.

“Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de onderbroeken en bh’s”, lacht Charlotte, “Al van jongs af aan was ik in de winkel te vinden. Lingerie De Wael is echt mijn tweede thuis.” Ook Annick De Wael is trots dat haar dochter mee in Lingerie De Wael stapt. “Het is fijn om te zien dat onze zaak van generatie op generatie door wordt gegeven”, vertelt Annick.

In maart 2024 is de volledig gerenoveerde winkel heropend. Wie Lingerie De Wael vandaag binnenstapt zal merken dat de winkel opmerkelijk groter geworden is. “Door de ruimtes te vergroten en zachte kleuren te gebruiken, willen we meer rust creëren. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten in alle comfort kunnen shoppen”, legt Charlotte uit.

Bij Annick en Charlotte krijg je een écht persoonlijke service. Kom in volle vertrouwen langs bij Lingerie De Wael om je op te laten meten voor de perfecte BH.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer