Creative Lab

Creative Lab

Winkelen
Social media sharing

De familie Zarba heeft in de Stationsstraat een nieuwe uitvalsbasis. Vernieuwing, maar met respect voor authenticiteit. Dat geldt niet alleen voor het mooie pand zelf, waarvan de voorgevel bij de renovatie helemaal werd behouden en in de originele staat van 1862 hersteld, maar dat gaat ook op voor de aanpak van deze modefamilie. Creative Lab is een trendy winkelconcept waar mode centraal staat en ruimte wordt gelaten aan fantasie en creativiteit, maar waar ook elementen terug te vinden zijn die herinneren aan het echte métier van modeontwerpers.

Creative Lab is veel meer dan alleen een kledingzaak. Het is ook een ruimte die prikkelt en inspireert, die aanmoedigt en bezielt, een plek ook die uitnodigt om creatieve en artistieke connecties te maken. "We pakken hier uit met een hedendaags winkelconcept, met de focus op mode, waar we alle ruimte laten voor creativiteit en fantasie. We laten alle barrières vallen, om te komen tot een plek waar wij én andere mensen iets vertellen. We hebben hier ruimte om polyvalent in te vullen, om waardevolle en inspirerende elementen toe te voegen. We denken niet in hokjes, we kijken over de grenzen heen, we laten ruimte aan expressie en initiatief, aan ontdekking en beleving. Dat is waar Creative Lab voor staat."

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer