BAAS Lokal | Ghizlan Afasi
BAAS Lokal | 3 Little Stories
BAAS Lokal | Etalage Pop-up

BAAS Lokal | 3 Little Stories

Winkelen
Social media sharing

Iedereen is welkom bij 'LOKAL', de pop-up met spullen ‘van hier, speciaal voor jou’. Deze éérste BAAS-winkel voor en door starters brengt lokaal goeds van jonge entrepreneurs tot op de schoot van het publiek in de kernstad.

‘LOKAL’ geeft jonge starters de kans om hun fris retailconcept gedurende een periode (1-2-3 maand) uit te testen op een cliënteel, met als doel nadien door te groeien tot een permanent retailconcept in de stadskern.

3 Little Stories

Sinds april is LOKAL ingevuld door Ghizlan Afasi, 35 jaar en mama van 3, met haar pop-up winkel voor 3 Little Stories. In haar pop-up winkel biedt Ghizlan hippe kledij aan voor baby’s en peuters tot en met 3 jaar. Leuke baby must haves van merken die je enkel in de grootsteden terugvindt. Met 3 Little Stories wil ze aantonen dat (aanstaande) ouders ook dichter bij huis een mooi aanbod aan baby en peuter kledij kunnen vinden.

“Het is mijn grote droom om een eigen winkel te kunnen openen in de stad waar ik geboren en getogen ben. Sint-Niklaas centrum mist momenteel echt een leuke authentieke babywinkel. Veel (aanstaande) ouders die graag mooie, duurzame en unieke spullen willen kopen voor hun baby’s moeten het online zoeken of trekken naar de grote steden. Daar wil ik met mijn concept graag verandering in brengen," aldus Ghizlan.

3 Little Stories verwijst niet enkel naar mijn 3 kindjes, maar ook naar het driedelig aanbod. Naast het aanbieden van babykleertjes en babyspullen, kan je bij hen ook terecht voor het ontwerp van unieke geboortekaartjes en creatieve geboorteconcepten (doopsuikerconcepten). Het is een totaalconcept waar (aanstaande) ouders hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan en ik begeleid hen daarin met enorm veel passie en plezier.

www.3littlestories.be

 
BAAS LOKAL

Met BAAS ondersteunt de Stad Sint-Niklaas dromers om van hun idee/project een zakelijke realiteit te maken. Dit LOKAL-pand (dat gekoppeld is aan het BAAS opleidingstraject) geeft jonge starters de kans om hun fris retailconcept gedurende een periode (1-2-3 maand) uit te testen op een cliënteel, met als doel nadien door te groeien tot een permanent retailconcept in de stadskern.

Het BAAS LOKAL pand brengt lokaal goeds tot op de schoot van de klant in de kernstad. Benieuwd wat BAAS & ‘LOKAL’ voor starters kan betekenen? Interesse in huren?  Neem dan contact op met silke@baasbaas.be

Volg BAAS / Word BAAS

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer