Welkom terug en WIN!

Stationsstraat

Welkom terug en WIN!

Sinds 11 mei mogen onze handelaars jullie terug verwelkomen. Een 15-tal ondernemers uit de stadskern sloegen de handen in elkaar om voor jullie een zoekspel op te zetten. 

Vanaf zaterdag 16 mei kan je je deelnameformulier ophalen in Stationsstraat 11 (ma-zat 10:00-18:00). Passeer langsheen de verschillende winkels en los de vragen in de vitrines op. Alle letters gevonden? Noteer de oplossing en je contactgegevens op het formulier en deponeer het terug in de verzameldoos in Stationsstraat 11. 

Deelnemen kan tot en met zaterdag 20 juni. Maximum 1 deelname per persoon. Tussen 18 mei en 22 juni worden wekelijks 3 winnaars bekend gemaakt. Zij winnen een waardebon van 50 EUR van één van de deelnemende zaken. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. 

Veel zoekplezier en succes met de wedstrijd! 

PS. Vergeet de winkels ook niet binnen te lopen. De handelaars ontvangen jou terug met open armen. Figuurlijk dan toch, want tijdens de Coronaperiode doen ze er alles aan om jullie in een veilige context te laten shoppen. Vergeet jullie mondmasker niet! 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer