Welkom in het infopunt Toerisme

Welkom in het infopunt Toerisme

Vanaf 1 oktober verwelkomen we je in ons toeristisch infopunt in de rechter stadhuisvleugel. Kom zeker eens een kijkje nemen en ontdek welke verrassende ervaringen je er kan beleven.

Ontdek Sint-Niklaas

Vanaf zaterdag 1 oktober kan je terecht in het toeristisch infopunt in de rechter stadhuisvleugel. Toerisme Sint-Niklaas opent de deuren om jullie nóg beter en nog comfortabeler te ontvangen. Dit keer niet alleen met boeiende informatie over wat er te beleven valt in Sint-Niklaas en omstreken, maar ook met zinnenprikkelende ervaringen die je pas écht goesting doen krijgen om onze fantastische stad te komen ontdekken.

Krijg een goed beeld van wat de stad allemaal te bieden heeft door op ontdekking te gaan in onze datatafel of door sneakpeaks van de mooiste plekken in Sint-Niklaas. Laat heerlijke chocoladegeuren je verleiden om op ontdekking te gaan bij de lokale chocolatiers of bewonder alvast de miniatuur art deco-gevels vooraleer je er op uit trekt om het echte werk te gaan aanschouwen.

De allerkleinsten kunnen zich laten meenemen in het Reynaertverhaal door voorgelezen fragmenten te beluisteren. Ze kunnen bladeren door het boek van de Sint of zich heel even een ballonvaarder wanen als ze de balloncarrousel in gang zetten.

Kortom: heel wat typisch Sint-Niklaas om te komen ontdekken in ons nieuwe infopunt. Kom dus zeker een kijkje nemen en laat je inspireren om ook de stad te (her)ontdekken!

Het infopunt bevindt zich in de rechter vleugel van het stadhuis, Grote Markt 1, Sint-Niklaas. Je bent steeds er welkom op volgende tijdstippen:

Maandag t.e.m. vrijdag 9.00 – 12.30 uur en 13.30 – 17.00 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten*

*Tijdens het toeristisch hoogseizoen, van mid-mei tot mid-september, is het kantoor wél geopend op weekend- en feestdagen, telkens van 10.00 – 16.00 uur.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer