Nutskast met street art werk

Street art op nutskasten

Gratis Street art
Social media sharing

In twee stadswijken in het hart van de stad pakten een selectie straffe street art-kunstenaars de grijze, saaie kasten voor nutsvoorzieningen (van Fluvius, Telenet en Proximus) aan. Het resultaat: onopvallende, lelijke kasten werden plots felgekleurde, inspirerende bakens in de wijken. De stoere look en vibe van Eltipo, het happy abstract van Nina Minnebo, de kleuren van 3D-illustrator LouLou João, de zoektocht naar de perfecte compositie van Wim Maes, of de dromerige potloodstijl van Penelope Deltour ... Elke nutskast vertelt een eigen, uniek verhaal.  Met al 14 getransformeerde kasten is het meer dan de moeite waard om op ontdekkingstocht te gaan en het werk van de artiesten met eigen ogen te bewonderen. 

Street art kaart

Met onze splinternieuwe street art kaart in de hand ontdek je 25 street art werken in de stad. Volg een route van net geen 10 km, ideaal voor een wandel- of fietstocht door de binnenstad.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer